banner

Foredrag​ 2023

 

Ryslinge Aftenskole er med i BiVoks, som er et arrangementssamarbejde mellem aftenskoler og biblioteket i Faaborg-Midtfyn Kommune.

BiVoks  arrangerer Foredrag og debatskabende foredrag.

Nye arrangementer vil blive lagt op her på siden

 

Foredrag med Jesper Buhl ”På vej med Hanne” En fortælling om kærlighed og demens

På 30 års dagen for deres første møde kørte Jesper Buhl sin elskede kone Hanne på plejehjemmet Lykkevang. Hanne var efterhånden hårdt angrebet af Alzheimer. Jesper Buhl vil i dette foredrag kommer ind på hvorfor det kom dertil, og hvordan man kommer videre. Jesper Buhl opgav for en tid sit job for at passe sin hustru og begyndte langsomt også selv stille at svinde hen, selvom han kun var i starten af halvtredserne. Han fik at vide af lægen, at hvis han ikke gjorde noget, så ville han selv få enten et meget dårligt liv eller et meget kort liv. Men Jesper Buhl havde ikke lyst til at leve videre uden Hanne. Der var ikke et ’mig’ og et ’hende’ men et ’os’.

Det er en gribende fortælling om hvordan det er at være pårørende til en ægtefælle med demens. Alle er velkommen. Foredraget afholdes af Ryslinge Aftenskole og Café Fabers torsdag den 11 maj 2023 kl.19.00 på Cafe Fabers, Hestehavevej 22,5856 Ryslinge